Vælg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorget i NorgeKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorvet

RFSU

RFSU

"Jeg drømmer om den dag, hvor alle børn der fødes, bliver budt velkommen, alle kvinder og mænd er ligestillede og seksualitet er et udtryk for inderlighed, ømhed og nydelse."

Disse ord kommer fra Elise Ottesen-Jensen, en norsk-svensk seksualunderviser, journalist og aktiv socialist. Hun startede i 1933 "Rigsförbundet för Sexuell Upplysning" (Riksforbundet for Seksuell Upplysning) - der i dag er mere kendt under navnet RFSU. RFSU er en ideel organisation for seksualoplysning og seksualpolitik, der spreder sin viden igennem en åben dialog.

RFSU AB

RFSU AB er, og har siden starten været, et datterselskab til Riksförbundet För Sexuell Upplysning. RFSU AB fokus er, at tilbyde produkter af høj kvalitet inden for to kategorier: sex og samliv, samt krop og trivsel. Målet er, at produkterne skal give både kvinder og mænd et mere lystfuldt og sikkert sexliv, samt øge livskvaliteten. Overskuddet, i selskabet, gør det muligt for Riksförbundet för Sexuell Upplysning, at sprede information og oplyse om sex og samliv, både inden for Sveriges grænser men også internationalt.

Produkter fra RFSU

RFSU er det ledende kondommærke i Norden, med modellerne: Profil/Magic, Thin, Näkken, Grande og Tight, samt nyhederene Power og True Feeling. I vores sortiment har vi også det finske mærke Sultan Sultan Kondomer, der findes i fire forskellige varianter. Ud over kondomer, tilbyder RFSU også et stort udbud af glidecreme, intimpleje, forskellige hjemmetests og forskellige sex-produkter

Neden for finder du det komplette sortiment fra RFSU – der indeholder alt du leder efter, fra kondomer, glidecreme til produkter til intimbarbering og pleje. Vi har også graviditetstest – og ægløsningstest, samt test for seksuelt overførte sygdomme.

Producentens hjemmeside: http://www.rfsu.se/da/Dansk/

32 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

32 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping