Vælg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorget i NorgeKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorvet

Om Kondomtorvet

Kondomtorver er en dansk onlie shop, der drives af svenske Pavlic Store AB siden 2014 og tilbyder et komplet udvalg af kondomer, glidecreme, intimpleje og tests til hele Norden. Vores vision er at øge bruget af kondomer, ved at tilbyde kondomer af høj kvalitet, til alle størrelser, former og smags-preferencer og samtidig tilbyde komplementerende intimprodukter, der maksimere nydelsen og bidrager til sikker sex!

Hvad laver vi lige nu?

Kondomtorvet, har siden begyndelsen, lykkedes at etablere sig på det svenske marked og på nuværende tidspunkt, arbejder firmaet med at, under sommeren 2014, udvikle en ekspansionsplan, der sigter på at forenkle købsprocessen og derigennem forbedre købsoplevelsen, vores brede sortiment og samtidig nå ud til nye målgrupper og markeder.

Vores kondomer

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kondomer. Kondomerne du kan købe og udforske på vores hjemmeside kommer fra RFSU, Pasante, TheyFit®, FRENCH LETTER, MY.SIZE och FAIR SQUARED. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger eller direkte via chatten. Så skal vi gøre vores aller bedste for at hjælpe dig.

Bliv ven med os

Pavlic Store AB

Pavlic Store AB er en svensk online shop, der har norden som base, hvis mål er at drive og udvikle online shopping, inden for diverse segmenter, samt at opretholde og etablere nye online shops.

Kontaktoplysninger

Kondomtorvet
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorvet
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorvet.dk/

twitter: http://twitter.com/kondomtorvet
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorvet

Kondomtorvet drivs av Pavlic Store AB
Organisationsnummer: 556899-6796
Momsregistreringsnummer: SE556899679601
Godkänd för F-skatt

Om du har feedback att ge eller frågor att ställa, är [email protected] den att klandra, klaga på eller säga hej till.Grundare av Kondomtorvet

Vent venligst ...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping