Vælg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorget i NorgeKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorvet

MY.SIZE

MY.SIZE

MY.SIZE – kondomer med perfekt pasform

MY.SIZE produceres af R&S goods GmbH, en tysk fabrikant, der har mange års erfaring inden for denne branchesiden. MY.SIZE har været et etableret firma, i kondomindustrien, siden 1997 og de har gennem årene fundet ud af, hvor vigtigt et skræddersyet kondom er. De bruger derfor et koncept, hvor kondomerne produceres ud fra penisstørrelse.

MY.SIZE tilbyder forskellige kondomstørrelser, hvor det mindste kondom er 49 mm bredt og det største 69 mm bredt. Ideen med MY.SIZE er, at alle skal kunne finde et kondom, der passer perfekt for at give en behagelig og sikker følelse – uafhængigt af størrelsen på dit lem. du kan bruge vores penis-måler, for at finde det kondom der passer bedst til dig!

Hvorfor skal du bruge MY.SIZE kondomer?

  • Større følsomhed:kondomernes bredde er det vigtigste for at, et kondom føles behageligt. Når du bruger MY.SIZE får du en bedre pasform og de er mere behagelige.
  • Enkelt:MY.SIZE er enkelt at rulle på. Sammenlignet med mange andre kondomer, er disse kondomer mere enkle at rulle på, da du ikke behøver lægge så mange kræfter i det.
  • Prima kvalitet:alle kondomer fra MY.SIZE fremstilles af R&S consumer goods GmbH, Münich, Tyskland, efter kvalitetsstandarden EN ISO 4074:2002. R&S consumer good GmbH har et kvalificeringssystem der følger ISO 9001 og ISO 13485 for design, produktion og distribuering af kondomer.

Så uanset om du leder efter et lille, mellemstort eller det ekstra store kondom, så har MY.SIZE et kondom der passer perfekt til dig. Du kan vælge mellem syv forskellige størrelser og købe lige præcis det kondom der passer til dig.

Producentens hjemmeside: http://www.mysize-condoms.com/

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping