Vælg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorget i NorgeKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorvet

FAIR SQUARED

FAIR SQUARED

Er du en miljøbevidst konsument? Hvis du er, så skal du vælge de miljøvenlige kondomer fra det engelske mærke FAIR SQUARED! Firmaet har specialiseret sig i at fremstille miljøvenlige kondomer, af naturgummi. Gummiet kommer fra delstaten Kerala i det sydlige Indien, hvis plantage er certificerede af FSC Forest Stewardship Council, der er en uafhængig international medlemsorganisation, der arbejder for miljøvenligt og holdbart skovbrug. Organisation sørger for at de ansatte, på plantagerne, har gode arbejdsvilkår, en rimelig løn, samt at det gummi der udvindes, sælges til den rette pris.

FAIR SQUARED holder en høj standard

Kondomerne fra FAIR SQUARED fremstilles i Tyskland og har den højeste internationale ISO-certificering 4074, er CE-mærkede og klimaneutrale. Hvis du vælge at købe kondomer fra FAIR SQUARED, gør du et aktivt valg, der ikke bare påvirker dig positivt. Både miljøet og dem der er ansat i hele fremstillingsprocessen, påvirkes positivt af, at du køber disse fair trade kondomer fra FAIR SQUARED.

Alle kondomer fra FAIR SQUARED er af høj kvalitet, er sikre og beskyttet mod seksuelt overførste sygdomme, samt uønsket graviditet. Der findes forskellige miljøvenlige kondomer fra FAIR SQUARED. I sortimentet findes der, blandt andet, det lige, lidt tykkere kondom, med glidecreme, Forte². Det lidt tykkere kondom for dig der vil være ekstra sikker, når du har sex. Kan du godt lide at kondomerne har smag, så kan du prøve FAIR SQUARED Aroma Passion², der ikke kun smager, men også dufter af jordbær - et lidt anderledes kondom der kan være sjovt at bruge, for lige at spice sexlivet lidt op! Har du lidt svært ved at beslutte dig, så kan du lege med FAIR SQUARED Variety. Så får du en pakke med lidt godt blandet fra FAIR SQUARED, sendt lige til døren. Så kan du prøve dig lidt frem og se hvilken model der passer dig bedst.

FAIR SQUARED kondomer

FAIR SQUARED kondomer sælges enkeltvis, eller i pakker af 3 eller 10 stk. Kondomerne fra FAIR SQUARED er fremstillet ud fra kondommarkedets standardmål, som er 52 mm i bredden og 180 mm i længden. Dog er FAIR SQUARED modellerne XXLarge², 54 mm i bredden og 200 mm i længden og FAIR SQUARED Aroma Passion², 185 mm lang. Selvfølgelig kan du finde kondomer der er både større eller mindre hos os. Vores udbud af kondomer kan dække de aller fleste, om det så handler om materiale, størrelse eller mærke.

Producentens hjemmeside: http://www.fairsquared.info/

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping